FJÆRLANDSFJORDEN - UNIK OG KRAFTFULL

Unik båtopplevelse i vakkert skiftende fjordlandskap, hvor du kommer tett på fjord, natur og deg selv. Tid for undring og refleksjon og kanskje noen muntre sprell?

I mange år var Fjærland ein viktig stopp for turistskipa - det som i dampdrifta si tid gjerne vart kalla «flytande hotell». Turistskipstrafikken til Noreg starta med britiske «Midnight Sun» i 1894. Seinare var det særleg turistskip frå Nederland og England som hadde Fjærland som fast stopp på Noregs-ferda. I året 1929 vitja heile 20 flytande hotell Fjærland.

Heilt frå dei første utanlandske turistane tok til å strøyme til dei vestlandske fjordane midt på 1800-talet, har Fjærland med sine svimlande fjell og mektige brearmar vore eit viktig reisemål.

Ingen andre stader på Vestlandet strekte brearmane seg så langt ned til fjorden som Supphellebreen og Bøyabreen i Fjærland. - Bygda vart forresten i gamalnorsk tid kalla «Fjordland».

I Fjærland har folk i Fjærland ei eiga nemning for folk som bur på dei einbølte gardane ut etter den 27 kilometer lange Fjærlandsfjorden.

Relaterte aktiviteter

Pris fra: 4000,- NOK

UNIK NATURSKJØNN BÅTREISE TIL \ FRA FJÆRLAND

Pris fra: 3500,- NOK

HAPPY WIFE - HAPPY LIFE

Pris fra: 10000,- NOK

SKANDINAVIA: EN SMAK AV SOGNEFJORDEN - UNIK FISKETUR I FJÆRLAND

Pris fra: 5000,- NOK

FJÆRLAND FJORD ANGLING & FAMILY EXPEDITION