UNIK BÅTREISE PÅ FJÆRLANDSFJORDEN

Privat guidet båttur i Fjærland på sitt aller beste beste i mai og august..Pris inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året. Her kan du oppleve fantastiske Fjærlandsfjorden fra Balestrand til isbrebygda Fjærland eller motsatt vei. Vi transporterer også sykler. Perfekt for dere som ankommer Balestrand med hurtigbåten fra Flåm kl. 16.50 til Balestrand kai, og skal videre transport til Fjærland Fjordstove Hotell. På ettermiddagen er dette eneste muligheten for dere. Eksotisk og ekte norsk utendørsopplevelse i verdensklasse. Vi stopper underveis og Kaptein Tor forteller historier om de ulike bostedene innover fjorden. Dette er en veldig fin måte å komme tett på fjorden og naturen. Noe gjester beskriver denne reisen som en "Fjordgalopp". I mars måned ligger snørasene helt ned til fjorden. I mai måned blomstrer trærne og fjorden er fylt av dufter. I August er fjorden magisk og deilig grønn. Det er godt å være til!

Retur til Balestrand fra Fjærland: Ja det går fint. Kaptein Tor kan hente dere kl 10:00 og kl 13:00 på Fjærland marina og tilbake til Balestrand. Da rekker dere Hurtigbåten tilbake til Bergen kl 16:50. Slik kan dere utforske Balestrand noen timer på egenhånd mens du venter i Balestrand. Ta lunsj på Kviknes Hotell. Besøk St. Olaf kirken. Eller en kjapp fjelltur.

Ekte lokal båtopplevelsen utenfor allfarvei. Perfekt for dere som vil oppleve fantastiske små steder utenfor allfarvei. De har ingen vei. Kun pendling med båttransport. Her er ulike fossefall. Høye fjell med snø på. Tid for inspirasjon og ettertanke mens vi reiser innover hele #fjærlandsfjorden.

Du kan sitte på båtens baug om du vil. Det er spennende å dingle med bena og kjenne den friske luften blafre i håret ditt.

Ønsker du lunch etter meny eller bo på Fjærland Fjordstove Hotell (ekstra) kan du lese mer HER

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
 • TOTALPRIS: Ved flere enn 4 pax legger vi på 500 kr 1 pax i tillegg. Vennligst velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avreise. Våre turer kan føres som kurs.
 • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
 • SPRÅK GUIDING: Engelsk og norsk
 • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Eventyrhus og rundt om
 • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
 • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein
 • Oppmøte på Balestrand Adventure huset 15 minutter før avgang
 • Ønsker du tur fra Balestrand til Fjærland med retur fra Fjærland Fjordstove Hotell dagen etter (eller etter avtale)
 • Kaptein Tor stopper underveis og forteller historier om de lokale husmannsplassene innover fjorden slik at dette blir en hyggelig fjordreise for dere. Må oppleves!

Inkludert

 • Vi har varme blå dresser som holder deg varm og tørr under turen i en åpen båt. Eksotisk og ekte historisk norsk måte å pendle på til Fjærland. Du føler deg barsk og levende på en slik tur!
 • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.