LIFESTYLE: BALESTRAND FJORD FISKE & DORGETUR

Vi bor her og elsker å vise våre gjester det beste fra fjordene våre. De vakre fjellene og de beste fiskestedene. Autentiske husmannsplasser langs bratte svaberg, fossefall og de gode historiene.BESTSELGER, også kjent som: "Happy Wife - Happy Life turen". Dette er lett å gjøre for herrer som bare vil ha en enkel og avslappende fisketur når de besøker Balestrand. Damene ønsker også å føle seg trygge og ha det gøy på tur. Her får du Unike Fjordopplevelser på rekke og rad for dere alle. Denne proaktive Sognefjord Ekskursjonen er førstevalget for DEG som jobber i kreative yrker, er på utkikk etter Kickoff, har tidspress eller er ute etter en liten Romantisk Båttur på Sognefjorden.. Og som vi alle vet: Ekte opplevelser skapes fra innenfor! Er du klar for muntre sprell?

BALESTRAND FJORD ANGLING INSPIRES AND IT’S EASY

Her får du en 5-stjerners attraksjon og denne fjordopplevelsen er blant Norges beste. Den har fått prisen: Varde opplevelseskvalitet. Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Kortbetaling ved ankomst. Turer hele året. Passer for par, familier med barn eller venner som bare reiser sammen.

GODE HISTORIER - GODE VIBER - FRISK LUFT

1) På denne turen får du se de kjente røde dragevillaene i Balestrand fra sjøsiden og lære litt om menneskene som bygde dem. Sightseeing med underholdende og god historiefortelling av kaptein Tor.

FANG DIN EGEN MAT-INGREDIENS ELLER BARE SLIPP TANKENE LØS

2) Fjordfiske etter Hvitting i vakre, legendariske #esefjorden omgitt av høye maleriske fjell: Da jeg var liten gutt, pleide mor å sende meg ut på fjorden for å fange fisken som heter: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunch. Noen kaller dem “Havets kylling”

Joda nå skal dere høre. Hva med å fange din egen fisk og lage din egen middag når dere kommer hjem? Smørstekt Hvitting servert på et stykke frø-loff og med hjemmelaget salat og en flaske fruktdrikken: “Sprudlande Margaret” fra Balholm. Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Tenner dere noen stearinlys og setter på litt bossanova musikk i bakgrunnen… Da har du skapt en ekte matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt råvarer i matbutikken ved siden av Balestrand Adventure huset. Målbevisst fjord shopping, Yess!

UTENFOR ALLFARVEI - LEV I ØYEBLIKKET

3) Fisketur till husmannsplasser i vakre #fjærlandsfjorden: Som er utmerket for tradisjonell dorging langs bergveggene etter lyr, makrell og ørret. Avkopling i fjordlandskapet. Fjærlandsfjorden i den lysere årstid er grønnfarget av smeltevannet fra brelandsbyen #fjærland. Her finner vi også mangfoldig dyre - og fugleliv som ørn og av og til spekkhogger på jakt etter sel og niser. På senvinteren står hjorten held nedi fjæra.

Får du med deg hvor sammensatt denne 4 i 1 løsningen er - Og du, glem ikke muligheten for en lunsj på Kviknes Hotel etterpå. Sognefjord Sandwitch’en på Kvikne’s Hotell med noe godt i glasser - Dette fortjener du.

EMOSJONER FINNER DU I DET ENKLE

Energien i Fjærlandsfjorden er spesiell, mer original. Derfor er den mer kraftfull. Det er noe her inne blant de høye fjellene som nærer både hjertet og sjelen. Den gjør oss til sterke menn og kvinner! Rent vann, frisk luft, husmannsplasser mellom høye fjell. Her kan du finne fred, inspirasjon og verdi. I allkunna omtales denne vakre fjorden som “Fjordland”…

Og bonusen: Helt ny fargerik dimensjon. Du liker å le og ha det bra. Du er raus og eventyrlysten, ikke sant? Reis! Lev litt da vel..

PS: Rent og pent også..

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
  • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
  • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
  • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
  • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
  • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
  • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

  • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.