KURS: EN SMAK AV SOGNEFJORDEN - UNIK FISKETUR I FJÆRLAND

I mars - april er Fjærlandsfjorden rik på ulike typer fisk fanget på dypet med garn og vi trekker kveite line. Unik, tidsavgrenset fisketur i vinter omgivelser. Prøv deg som lokal fisker for en dag!Opplevelse i verdensklasse! Lyst til å prøve deg på denne? - Bli med og se fjorden i overgangen vinter til vår. Livet kommer tilbake! Eksklusiv skandinavisk mulighet. Gjør ditt liv mer komplett! Bli med og sett ut fiskeutstyr kvelden før. Kjenn på den ekte forventningen til fangst, som du legger deg for å sove. Utvikle nye ferdigheter, men også utforsk nye sider av deg selv og omkranset av snødekte norske fjell i en legendarisk fjord. Start fra Balestrand eller Fjærland Fjordstove Hotel dersom du bor der. Lokalt, kulturhistorisk og tradisjonelt. Opplevelsen kommer med en kraftfull signatur innen norsk team bygging. Velkommen til oss i Fjærland - Din neste personlige fjordreise! Tilgjengelig hele året, men anbefales i ukene fra 8-18 - Kurset har VARDE EXPERIENCE QUALITY - OPPLEVELSER AV HØY KVALITET

Du fortjener den beste Ut på Fjærlandsfjorden med Kaptein Tor. La ham røske litt opp i kropp og sjel med sitt unike, kreative båt program som treffer blink hver gang. “Eksklusive Skandinavia” - Stilig arbeidstittel, ikke sant?

Følelser skapes med det enkle - Gjør livet ditt mer komplett - Tett på fjord og natur!

Spesielt rettet mot deg som står finansielt fri, er gründer eller trenger å investere i deg selv som bedrift. Du selv er din aller viktigste resurs, har jeg rett?

Ekte, slitesterke løsninger som gir en sømløs opplevelse i verdensklasse! Tor har helt unike kvaliteter som maritim STCW-instruktør. Han evner skape god stemning, tilpasse og gi trygge rammer for selvutvikling og læring med sin spesial bygde båt. Dette genuine fjord programmet, både inspirerer og kalibrerer mindsettet til de aller fleste. Er du klar for muntre sprell?

Få på, og arbeid i skikkelig profesjonelt oljehyre og sjøstøvler for fiskere. Oppgi størrelse (S-XL) ved bestilling av tur, slik at dette er klart for dere når Tor ankommer Fjærland marina eller Fjærland Fjordstove Hotell. Dere beholder selvsagt fisken med hjem om dere ønsker. Glimrende kortreist selvfanget kvalitetsfisk som er perfekt for et lokalt måltidshistorie servert fra kjøkkenet Fjærland Fjordstove Hotell

Kombinasjonen fjordgarn på dypet, trollgarn og spennende kveiteline gjør at vi kan få se og fange ulike typer fisk og taskekrabbe på denne turen. Vi bruker kveite kroker med hurtig-snapper på kveitelinen som gjør dette tryggere mht utras om stor fisk.

Her får du også muligheten til å bli med Tor ut i Båten et par timers tid kvelden før som legger vi legger ut redskap for påfølgende dag. Kjenn på den ekte følelsen av forventning om fangst dagen etter, som du legger deg for å sove om kvelden. Utrolig givende opplevelse. Den er helt reell. Hva tenker du om dette?

Du som deltaker er aktivt med på selve trekking, haling og foredling av fangsten om bord i båten. Her blir det jobbing. Vi bruker elektrisk vinsj til haling av redskap fra rundt 110 meters dyp. Kjenn på følelsen av forenkling og kontroll tar deg over som du arbeider og finner løsninger på tanker og problemer mens vi arbeider. Veldig artig opplevelse!

Lyst å prøve firmatur til Fjærland? Lei hele hotellet - Norwegian Adventure Company hjelper dere, se link HER

Jeg har et bord, som jeg slår opp om bord i båten for filetering. Måkene samler seg rundt oss på vannet og spiser fiskeslo som vi kaster ut. Dette skaper en fin vår stemning rundt oss på fjorden. Må oppleves!

Kaptein Tor har erfaring så det holder. Han veileder i bakgrunnen ved behov og passer på slik at dette blir en fin, trygg og lærerik kursopplevelse som fungerer for dere alle. Vær forberedt på litt monotone arbeidsbevegelser.

Vi oppholder oss i indre delen av fjordarmen, området Mundal - Lidal. Det er kaldt ute på sjøen i denne årstiden, så ta på godt undertøy av ull. Lue og og votter av god kvalitet. Her inne i Fjærlandsfjorden er smult og stort sett flat sjø, men kan være enkelte vindkast i mars måned. Når sola titter frem, kjenner du varmen bre seg i kroppen og vi har en helt utrolig flott vinter-vår-stemning. Men kan du takle ruskevær da? En ekstra spiss på opplevelsen og du kjenner deg barsk og sterk! Husk ta med solbriller :)

Ta gjerne en “After-Sauna” i Dampen etterpå. Kom tett på ekte natur, ekte fjord og ekte menneske som du stuper ut i en avkjølende fjord.

Velkommen til å prøve deg som lokal fisker med kaptein Tor i hans unike, norskbygde båt på den legendariske Fjærlandsfjorden. Fortell ledelsen om denne muligheten i Fjærland, planlegg din neste firmatur nå i dag. Er ikke dette en spennende mulighet?

LAST NED OG VIS VÅR FLOTTE DEMO VIDEO HER

PS: I dampskipenes tid, ble Fjærlandsfjorden omtalt som “FJORDLAND”

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 8t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • START PÅ AKTIVITETSDAGEN NÅR VI TREKKER OPP REDSKAP KL 09:00 - ØNSKER DU DELTA PÅ UTSETTING AV REDSKAP KVELDEN FØR, STARTER VI KL 16:00. Typisk når man ha valgt overnatting i Fjærland (hytter, camping eller hotell))
 • For spesielt interesserte i lokal fiskekultur og teambuilding. Vær forberedt på sprengt fisk, blod og fiskeslo samt slimål.
 • ALDERSGRENSE: Vi anbefaler fra 14 år og oppover
 • Vi tar forbehold om islagt fjord, da kan vi jo ikke fiske med båt. Men litt krape går greit. Ellers holder vi jo på selv om det er både regn og snøbyger. Sånn er det å være lokal fisker..
 • Vi tar maks 4 personer på hver tur. Er dere flere enn dette (maks 8 personer), løser vi dette med to turer pr dag (mot persontillegg kr 600 pr 4-8 person) og 2 djupna garn pr tur
 • DAGBESØK dvs trekking av redskap på ankomstdagen er mulig kl 10:00 om du trenger litt tid for kjøring til Fjærland. og fremover mot sen lunch i 15:00 tiden. Deretter (ekstra) passer det fint med DAMPEN sauna og (ekstra) middag (dagens fangst tilberedt, ekstra) utpå kvelden på Fjærland Fjordstove Hotell og eventuell overnatting her anbefales.
 • PARKERING Fri parkering (og toalett) ved Fjærland marina eller Fjærland Fjordstue Hotell om du overnatter der
 • TRENGER DU OVERNATTING? - Ta kontakt med eller google Fjærland Fjordstove Hotell for bestilling av overnatting på nr 48237844 (tillegg) eller hytter på: fjaerlandhytter.no
 • FERDIG HOTELLPAKKE, LEIEBIL OG FISKETUR, INKL FLY FRA OSLO ? - TA KONTAKT MED TORIL eller ROLF I WONDERLUST.NO ELLER PÅ MOBIL 92408940 - SÅ FIKSER DE DETTE. Begge har deltatt aktivt i produktutviklingen og kjenner godt til lokale forhold og behov.
 • SAUNA: For reservasjon av flytende sauna DAMPEN, google Fjærland Guiding ( tillegg)
 • FISK MED HJEM ? Ta derfor med egen kjølebag eller tett kasse for transport hjem i egen bil. Kjøle elementene legger du på fryseren på hotellet om natta)

Inkludert

 • Regatta fisherman profesjonelt oljehyre og sjøstøvler og gummihansker. HUSK oppgi størrelse (S- XL) og støvle nr. Dette utstyret tar du utenpå egne skalljakker og bukser, og da føler man seg både barsk og proff
 • Velkomst drikk " Sprudlende Margaret" fra Balholm og rykende fersk Fiskesuppe med brød på Fjærland Fjordstove Hotell etter økt.
 • Kaptein Tor, veiledning og instruksjoner og hans unike norsk bygde Øyen 620F båt som heter "Balestrand Fjord Angling" med elektrisk vinsj og sløyebord, fiskegarn og krepseteiner. Vi kan jo også nevne at Tor har undervist over 30.000 elever og gjester gjennom årene som instruktør. Da blir det rundt regnet 6500 fiskegarn halinger i all slags vær, og da har man jo vert sett litt av hvert opp igjennom årene. Tor forteller at han lærer nye ting hver gang, for det er alltid spennende å trekke opp fiskegarn fra dypet. "Verdens beste kontorlandskap" - forteller han

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.