KURS: PRØV DEG SOM LOKAL FISKER I SOGNEFJORDEN - LINE OG GARNFISKE

Prøv deg som lokal fisker. Realiser tanken. Samle sammen gjengen og ta turen til turistbygda Balestrand! Raskere, enklere, villere og dypere enn Lofoten!Turer hele året. Klargjøring og agning av linen kvelden før. Haling dagen etter med oppmøte I Balestrand kl 09:00. Som lokal fisker blir du utfordret, må ta avgjørelser, mestre deg selv og dine egne reaksjoner. Tor veileder og sørger for at dette fin og lærerik opplevelse og at ting fungerer slik det skal. Opplev fisk som flytende fotballer. Blod og svette og fangst. Kjenn på følelsen av fokus, forenkling og kontroll tar over - Dette har du virkelig lyst til å prøve!

Du er sterk, vital og levende. Få på skikkelig oljehyre, sjøstøvler og arbeid deretter. For deg som er spesielt interessert. Ta med ungdommene, kompiser eller jentegjengen på realt linefiske! Gjør noe spennende og nytt sammen! Bli husket for å gitt dem en ekte lokal fiske opplevelse på Sognefjordens dyp! Du har en plan du vil realisere - Ta kontakt og ta start turen til Balestrand folkens!

- NÅR TID ER VIKTIG, NØKKELFERDIG REISE FIRMATUR: - Ta Fly fra Oslo til Sogndal -> leiebil til Balestrand -> WONDERLUST.NO HJELPER DEG => HER 

Din lokal guide heter Tor. Tor er STCW-instruktør og kaptein. Han tar deg med ut på i åpne båten som heter “Balestrand Fjord Angling”. En merkeregistret Øyen 620F. F står for fisker. Her er rent, pent enkelt og trygt Dette er lokal tradisjon og matauke fiske med langline ned til 1000 m dyp. Slik har hans familie fisket i 4 generasjoner. Fisken blir saltet og lange ble hengt til tørk på naustveggen til lutefisk. Tor har gjennomført mer en 1600 slike turer. Dette virker!

WATCH SOME OF THE CATCH ON INSTAGRAM REELS LINK HERE

LES FLERE DETALER NÅR DU KLIKKER DEG VIDERE TIL INSPIRASJON HER

SE DEMO VIDEO HER

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 7t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
 • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
 • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
 • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
 • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
 • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
 • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein
 • Forberedelse starter klokken 18:00 kvelden før med agning og utlegging, varighet 3 t
 • Linehaling starter klokken 09:00 opfølgende dag, varighet 4 t
 • Oppmøte tidspunkter klokken 17:45 og 08:45 utenfor Balestrand Adventure huset / turistinformasjonen i Balestrand
 • Vi anbefaler å ha på varme heldekkende klær for sesongen.
 • Vær forberedt på å bli grisete, sprent fisk og lukt.

Inkludert

 • Oljehyre og sjøstøvler tilgjengelig for utlån
 • Fri parkering utenfor turistinformasjon og rundt om
 • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.