KICK OFF: FRA KONTORIST TIL FJORDTURIST 4H - JAVISST

Inspirasjon, Sognefjorden og Fiskegarn. Autentisk Fjord Mestring, Emosjoner og Drivkraft. Erfaringsrik opplevelse i verdensklasse! "Dette er enkelt, jeg vet at jeg kan gjøre dette!"FOLK, KRAFTEN IBLANDT OSS - LAD BATTERIENE - Med Kaptein Tor kan du 0-stiller hodet ditt på 3 timer. Og det virker hver gang. Moro er det også! Her får en bestselger med 5 stjerner, som ligger i Norgestoppen og har fått stempelet; VARDE EXPERIENCE QUALITY. Dette er kjendisturen fra TV-serien " People Of The North" med Arne Hjeltnes, nå solgt til 421 TV kanaler Worldwide. Lyst til å prøve? Denne kickoff'en er laget spesielt for dere i kreative skaperyrker med mye skjermtid, tidspress, krav til måloppnåelse eller klient portefølje. Turer hele året. Vi trekker opp fiskegarn og dorger etter Lyr. Må oppleves. Historiefortelling. Tett på fjord og natur! Det er alltid spennende å se hva vi har fanget i et fiskegarn. Er du klar for muntre sprell?

KREATIVITESDAG I BALESTRAND

Dere blir også med innover Fjærlandsfjorden. Her opplever dere unike bekkefall, isbreer i horisonten og husmannsplasser “Der ingen skulle tru at nokken kunne bu” i passelig tempo. Finn ro og undring i mens vi dorger Lyr innover svaberga. Oktober- Desember er best for Lyren. Kaptein Tors progressive, sømløse fjord program høster anerkjennende nikk og smil gang på gang.

LAVTERSKEL

Vi har støvler og fiskedresser som holder deg varm og tørr. Møt på jobb, ut på tur og avslutt arbeidsdagen på kontoret som vanlig. Ta gjerne med nistepakke, lue, hansker og superundertøy er smart om du har.

EG GJEV DEG KALDE NEVAR, MEN VARMAR DITT HJARTA - EG ER SOGNEFJORD

En tåkete morgen, litt regn og du gløder som en ekte Viking! Sitt på båtens baug og dingle med beina og kjenn den friske fjordluften blafre i håret. La tastaturfingrene dine oppleve kråkeboller, kaldt fiskegarn og våt fisk. Naglesprett, her kommer jeg!

NYSKJERRIGHET - DEN NYE SUPERKRAFTEN

Legg til et norsk flagg og du er på en fjordekspedisjon! Om vinteren er det øde og goldt her inne. I Februar og Mars raser snøen i skred nedover bratte fjell og helt ned i fjæresteinene. Ørn, hjort og havpattedyr streifer også innom. Viste du hvalbæsj er viktig for gjødsling av økosystemer og dermed plankton produksjon?

THE BRAIN IS NOT FOR STORAGE - IT IS FOR CREATION

Vi har også hai i Sognefjorden, Pigghå! Den svømmer opp fra dypet på jakt etter sild og har hudtenner som føles som sandpapir når du stryker på den. Veldig stilig opplevelse.

EN VAKKER FJORDGALOPP

Vi stopper underveis. Tor har vokst opp her i bygda, deler engasjert kunnskap og slik at du forstår konteksten på en morsom måte. Noen Fjordturister beskriver denne turen som en vakker fjordgalopp. Lyst til å prøve?

Med Kaptein Tor får du parallelle assosiasjoner, emosjoner og vitalitet som drivkraft! Med slik strategi løfter vi kreativiteten og foredler dynamikken i gruppa og dermed også konverteringsrater i din bedrift. Du vil oppleve klienter som bemerker en helt ny driv og livskraft i teamet. Fjordglød - Her kommer jeg!

KUNSTEN Å LAGE NOE - UT PÅ TUR, IMPONER SJEFEN

1) Dere snakker om denne muligheten i lunch’en. Hvilket behov løser denne turen for dere og din bedrift?

2) Finn beslutningstaker/ trivselsansvarlig i din organisasjon: Lag en pitch 2 minutter eller en sang?

3) Mennesket i fokus: - Hva trenger dere? - Hva er dere bekymret for? - Hva føler dere?

4) Hva er viktig for Din beslutningstaker og ledelsen: “Fjær i hatten til.. Kraften av oss… Innenfor vanlig arbeidstid… Job rekrutering…”

5) Hvordan løser dere dette: Teknisk - Praktisk -Transport - Betaling - Matpakke - Klær Inkludert - Vær - Vår/Høst?

6) Vitalt og gøy: Yess, Dere skal på tur med Kaptein Tor - > “Du og Jeg og Vi to, Wenche Myre Link Her

7) Bestilling: Gå til Balestrand Fjord Angling. Merk i meldings boksen hvor til sende faktura, org.nr etc

URKRAFT - REN LUFT - TRIPADVISOR

“Jeg så frem til å bli fri fra alle tanker, bekymringer og leve i øyeblikket mens vi kjører båten. Er ikke dette spennende? Å kjenne seg fantastisk og takknemlig på samme tid. Enten det regner eller er solskinn, eller det blåser litt… Det spiller ingen rolle for Meg - Jeg lever og eksisterer! Lykke er en enkel gave..

Lyset inne i fjordene så kraftfullt og magisk. Kjenner varme tårer på et kaldt kinn. Tilstedeværelse og langt unna mitt daglige liv på samme tid! Langt her inne i en fjord, et sted borte fra hjemmet mitt, og Nå en følelse av HJEMME. Og så tar jeg meg selv til hjertet og tenker; Herre Gud så godt det er å leve, Og bare puste! Det var gøy å få fisk, den sprella kjempemasse. Men jeg fikk det til. Jeg er litt stolt av meg selv. Yepp, fiska skikkelig LYR! Også kom vi over en plastikkpose drivende i sjøen, Den plukket vi opp!

- Nå først forstår jeg at jeg virkelig trengte dette. Takk! - Jobb tingene faller bare på plass av seg selv. Og jeg som hele tiden ser på mobilklokka og skal rekke alt… Nå er jeg helt tidløs! - Si meg er du terapeut eller? - Jeg blir så emosjonell! “

PRESSE OG MEDIA - HER FINNER DU OSS

KLIKK VIDERE TIL LINK HER

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t 30min . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
  • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
  • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
  • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
  • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
  • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
  • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

  • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.