BALESTRAND FISKETUR & FAMILIE EKSPEDISJON

Sognefjorden oppleves best med litt fisking + dorging + fiskegarn satt sammen til en eventyrlig fjordreise. En lærerik opplevelsesgave i verdensklasse - Dette har dere lyst til å prøve!Pris inkluderer 4 personer i privat båt. Passer for familie og venner på tur, store og små. Turer hele året. Vi trekker opp fiskegarn som tillegg til stangfiske. Det er alltid spennende å se hva vi har fanget i fiskegarnet. Denne enkle familie ekspedisjonen, som vi har valgt å kalle den, er derfor legendarisk og en hver fars førstevalg. Overrask din familie eller realiser guttedrømmen. Perfekt far og datter tur. Den er bygd for å skape gode, varige og ekte minner du vil bli husket for. Husk å kjøp med en pakke lefse til turen

Ta fisken med hjem og tilbered et fiskemåltid sammen etterpå. Jeg vokste opp med en mor som sendte meg ut for å fiske Hvitting til lunch. Hvitting er morsomme og lette å få på kroken. Noen kaller Hvitting “Havets kylling”. Den smaker nydelig, smørstekt og servert på frø-loff. Til drikke anbefaler jeg den lokale fruktdrikken “Sprudlande Margaret” fra Balholm som smaker rabarbra og gir nostalgiske sommerminner..

Lag en frisk salat til, mens andre bretter servietter og noen gjør det koselig med stearinlys. Litt bossanova musikk i bakgrunnen skaper alltid god stemning. En perfekt fiskehistorie som skaper minner for ettertiden. Råvarer kan kjøpes i butikken vedsiden av Balestrand Adventure huset

Familie ekspedisjonen: Har samme grunnprogrammet som vår populære tur: Happy Wife - Happy Life, men her er mer fokus på aktivitet. Fiskegarn vil stimulere praktiske ferdigheter. Vi (dere eller barna) trekker opp fiskegarn, satt ut av oss kvelden før. I fiskegarnet kan vi fange torsk, kveite og sei, lyr og berggylter, sjøstjerner, kråkeboller og rød krabbe.

Du velger selv hvilken årstid og værtype. Vi har fiske dresser for deg og dine, og som holder dere varme og trygge. Har du mindre barn, anbefaler jeg ta med egne parkdresser og klær som de er kjent med.

DEN FARGERIKE BONUSEN? Denne enkle, fine familie ekspedisjonen er en ypperlig måte å gi de unge og dere selv som voksne et felles reisemål og ansvar, samtidig som dere gjør noe spennende, morsomt og kreativt sammen!

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
  • TOTALPRIS: Ved flere enn 4 pax legger vi på 500 kr 1 pax i tillegg. Vennligst velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avreise. Våre turer kan føres som kurs.
  • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
  • SPRÅK GUIDING: Engelsk og norsk
  • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Eventyrhus og rundt om
  • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
  • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

  • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.