FAMILIE EKSPEDISJON

Inspirerende fisketur som er gøy for allePris inkluderer 5 personer i privat båt. Turer hele året. denne turen er mer fokus på aktivitet. Vi trekker opp fiskegarn. Det er alltid spennende å se hva vi har fanget. Kaptein Tor har over 6500 gjennomføringer sammen med 30 000 norske leirskoleelever gjennom 25 år. Denne enkle familie ekspedisjonen er derfor legendarisk.

Ta fisken med hjem og tilbered et fiskemåltid sammen etterpå. Jeg vokste opp med en mor som sendte meg ut for å fiske Hvitting til lunch. Hvitting er morsomme og lette å få på kroken. Noen kaller Hvitting “Havets kylling”. Den smaker nydelig, smørstekt og servert på frø-loff. Til drikke anbefaler jeg den lokale fruktdrikken “Sprudlande Margaret” fra Balholm som smaker rabarbra og gir nostalgiske sommerminner..

Lag en frisk salat til, mens andre bretter servietter og noen gjør det koselig med stearinlys. Litt bossanova musikk i bakgrunnen skaper alltid god stemning. En perfekt fiskehistorie som skaper minner for ettertiden. Råvarer kan kjøpes i butikken vedsiden av Balestrand Adventure huset

SE Video HER om hvordan vi i Balevika hygger oss på tur

Familie ekspedisjonen: Har samme grunnprogrammet som vår populære tur: Happy Wife - Happy Life, men her er mer fokus på aktivitet. Fiskegarn vil stimulere praktiske ferdigheter. Vi (Barna) trekker opp fiskegarn, satt ut av oss kvelden før. I fiskegarnet kan vi fange torsk, kveite og sei, lyr og berggylter, sjøstjerner, kråkeboller og rød krabbe.

Du velger selv hvilken årstid og værtype. Vi har fiske dresser for deg og dine, og som holder dere varme og trygge. Har du mindre barn, anbefaler jeg ta med egne parkdresser og klær som de er kjent med.

DEN FARGERIKE BONUSEN? Denne enkle, fine familie ekspedisjonen er en ypperlig måte å gi de unge og dere selv som voksne et felles reisemål og ansvar, samtidig som dere gjør noe spennende, morsomt og kreativt sammen!

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • Mulige avganger: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00
  • Oppmøte 15 minutter før avgang ved Balestrand Adventure / Turistinformasjonen i Balestrand
  • Fri parkering foran Balestrand Adventure / Turistinformasjonen
  • Mulige avganger 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00.
  • Jeg anbefaler at du bruker varme heldekkende klær i alle årstider, men spesielt i vintersesongen med ULL innerst!
  • Våre turer passer for dere som reiser solo, som par, vennegjeng, familie med barn eller firmatur og kurs
  • Kaptein Tor er høy og har marineblå uniform, er lett å få øye på og vil vente på deg

Inkludert

  • Drakter og støvler er tilgjengelig for deg. Hvis mindre barn, ta med støvlene og parkdressen hvis de har det.
  • Fiskeutstyr, sitteputer etc

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.