FISKETUR

Båtopplevelse med fin kombinasjon av sightseeing, historiefortelling, litt fisking og barndomsminner.Vakre Balestrand ligger tett på fjord og natur. Pris inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året. Passer for par, familie med barn og venner som reiser sammen. Kortbetaling ved ankomst. På denne artige turen får du se de kjente røde drage villaene i Balestrand fra sjøsiden og lære litt om de menneskene som bygde dem. Etter 30 minutter med sightseeing og morsom historiefortelling har du to alternativer for videre båttur:

1) Fjordfiske etter Hvitting i vakre, legendariske #esefjorden omgitt av høye maleriske fjell: Da jeg var liten gutt, pleide mor å sende meg ut på fjorden for å fange fisken som heter: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunch. Noen kaller dem “Havets kylling”

Fang fisk og lag din egen middag når dere kommer hjem. Smørstekt Hvitting servert på et stykke frø-loff og med hjemmelaget salat og en flaske fruktdrikken: “Sprudllande Margaret” fra Balholm. Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Tenner du noen stearinlys og setter på litt bossanova musikk i bakgrunnen har du en ekte matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt råvarer i matbutikken ved siden av Balestrand Adventure huset.

2) Naturskjønn rute til husmannsplasser i vakre #fjærlandsfjorden: Vi setter opp farten og kjører innover mot ytre delen av Fjærlandsfjorden som i lyser årstid er grønnfarget av smeltevann fra isbrebygda #fjærland.

Energien i #fjærlandsfjorden er spesiell, mer original. Derfor er den mer kraftfull. Det er noe her inne de høye fjellene som nærer både hjertet og ånden. Det gjør oss til sterke menn og kvinner. Rent vann, frisk luft, husmannsplasser mellom høye fjell. Her kan du finn fred, inspirasjon og verdi. I allkunna omtales denne vakre fjorden som “Fjordland”

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 1t 30min . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • Mulige avganger 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00
  • Kaptein Tor er høy og har marineblå uniform, er lett å få øye på og vil vente på deg
  • Oppmøte tid 15 minutter før avgang på Balestrand Adventure / Turistinformasjonen
  • Jeg anbefaler at du bruker varme heldekkende klær i alle årstider, men spesielt i vintersesongen. ULL innerst!
  • Ingen erfaring er nødvendig. Ta med egen snacks og drikke! - Våre turer passer for dere som reiser solo, som par, vennegjeng, familie med barn eller firmatur og kurs

Inkludert

  • - Drakter og støvler er tilgjengelig for deg. Hvis mindre barn, ta med støvlene og parkdressen hvis de har det
  • Fiskeutstyr inkludert

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.