BASIC: BALESTRAND FJORD FISKE / FJORD UTFLUKT

Den fineste blanding av sightseeing, fjordfiske, barndomsminner og de gode historiene. Enkelt og geit og virker hver gang!Dette er bra! Vakre og inspirerende Balestrand ligger nært fjord og natur. Dette er en populær, Must do 5-stjerners og alt i en attraksjon. Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Den har fått Varde opplevelses kvalitet merket. Turer hele året. Passer for par, familie med barn og venner som reiser sammen. Er ikke det spennende? Kortbetaling ved ankomst Balestrand Adventure huset. På denne inspirerende turen får du se de kjente røde dragevillaene i Balestrand fra sjøsiden og lære litt om menneskene som bygde dem. Etter 30 minutter med sightseeing, underholdende og god historiefortelling av kaptein Tor - Du har da to alternativer for videre båttur:

1) Fjordfiske etter Hvitting i vakre, legendariske #esefjorden omgitt av høye maleriske fjell: Da jeg var liten gutt, pleide mor å sende meg ut på fjorden for å fange fisken som heter: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunch. Noen kaller dem “Havets kylling” - Stilig navn, ikke sant?

Joda nå skal dere høre. Hva med å fange din egen fisk og lage din egen middag når dere kommer hjem. Litt sånn back to the basic nature opplegg? - Lars Monsen light. Her kjører vi stil skjønner du!

Smørstekt Hvitting servert på et stykke frø-loff og med hjemmelaget salat og en flaske fruktdrikken: “Sprudlande Margaret” fra Balholm. (nynorsk). Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Tenner dere noen stearinlys og setter på litt bossanova musikk i bakgrunnen… Da har du skapt en ekte matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt råvarer i matbutikken ved siden av Balestrand Adventure huset. Tid for målrettet fjord shoppng, ikke sant? Olalaa!

Perfekt løsning for jentetur, en plan : Raudmelen på formiddagen, fisketur på ettermiddagen - Et konkret oppdrag å løse. JA? - Endelig noe som fungerer, tid for å samle gjengen og bestill i dag!

eller 2) Naturskjønn rute til husmannsplasser i vakre #fjærlandsfjorden: Vi setter opp farten og kjører innover mot ytre delen av Fjærlandsfjorden som i lysere årstid er grønnfarget av smeltevann fra isbrebygda #fjærland.

Energien i #fjærlandsfjorden er spesiell, mer original. Derfor er den mer kraftfull. Det er noe her inne blant de høye fjellene som nærer både hjertet og sjelen. Den gjør oss til sterke menn og kvinner. Rent vann, frisk luft, husmannsplasser mellom høye fjell. Her kan du finne fred, inspirasjon og verdi. I allkunna omtales denne vakre fjorden som “Fjordland”…

Hvem ønsker å prøve dette!

ps: rent og pent også…

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 1t 30min . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
 • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
 • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
 • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
 • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
 • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
 • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

 • - Drakter og støvler er tilgjengelig for deg. Hvis mindre barn, ta med støvlene og parkdressen hvis de har det
 • Fiskeutstyr inkludert, flytevest oppblåsbar
 • TIPS: Til dere som har større konferanse grupper på Kviknes Hotell, da passer dette opplegget veldig bra med 6 pax pr tur.Captein Tor kjører da turer hver 1,5 time utover hele dagen "Fra Kontorlandskap til Fjordlandskap og fisketur med kulturhistorisk påfyll" - Blir da en fin arbeidstittel på dette turopplegget!. Ta kontakt med Balestrand Adventure.no så kan vi sy sammen en aktivitetspakke for ditt firma
 • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.