BAK ENHVER MANN - FINNER DU EN STERK KVINNE

Fjordopplevelser på den legendariske Sognefjorden med et program basert på funksjonelle tilbakemeldinger fra dere damer - Derfor er våre turer så unike!

Herrer kontakter meg fordi de ønsker en avslappende fisketur på ferie. Bare én ting, de får ikke overbevist madammen om å bli med. Så for å bevare husfreden snakker man ikke mer om dette. Og det er jo egentlig litt dumt. For man ønsker jo gjøre noe gjensidig godt sammen på ferie. Styrke båndene dere mellom! Så min oppgave gitt av disse håpefulle mannfolka, var derfor å utvikle et turprogram, en nettside og en båtløsning tett på fjord og natur. Men fortsatt rent og pent, har opplevelser som skaper trygge, gode emosjoner og som bygger samhold (Og jeg lærer fortsatt...)

Ekte følelser og opplevelser skapes innenfra. Dette er bare noe hver dame forstår. (Mens vi menn er litt mer primitive der… )

Så hva skjer.. Vel Madammen leser på nettsiden vår, identifiserer seg med andre sterke selvstendige damer i norsk fjordlandskap… i båt, sporty antrukket og med fiskestang… Noe HAN tilfeldigvis formidler til henne ved en passiar (han gjør en liten innsats, og det er faktisk litt romantisk )

Så finner madammen ut … at HUN har bestemt seg for … at NÅ skal HUN ut en tur på fjorden med KAPTEIN TOR! Og han (gubben) får værSÅgod bli med! (så for å bevare husfreden, snakker man jo ikke mer om det .. ;)

Dette høres litt mystisk og stilig ut, og det er jo litt morsomt.. (Status, uniformer og sånn..)

Hmm .. såå.. Nå må jo HAN slutte seg til HENNE, og som den gentlemanen HAN er, så må jo HAN NÅ AKSEPTERE DETTE for MADAMEN… Trick-or-treating! (Virker hver gang :)

Er du klar for muntre sprell ?

Relaterte aktiviteter

Pris fra: 3000,- NOK

HAPPY WIFE - HAPPY LIFE

Pris fra: 2000,- NOK

BALESTRAND FISKETUR / BALESTRAND FJORD UTFLUKT

Pris fra: 4000,- NOK

BALESTRAND FISKETUR & FAMILIE EKSPEDISJON

Pris fra: 3500,- NOK

UNIK BÅTREISE PÅ TIL \ FRA FJÆRLAND