NORDIC: PEOPLE OF THE NORTH TV SERIEN, 4H BALESTRAND FJORD EXPEDISJON - KAPTEIN TOR, SOGNEFJORDEN

Inspirasjon, Sognefjorden og Fiskegarn. Autentisk Fjord Mestring, Emosjoner og Drivkraft. Erfaringsrik opplevelse i verdensklasse! "Dette er enkelt, jeg vet at jeg kan gjøre dette!"FOLK, KRAFTEN IBLANDT OSS - LAD BATTERIENE - Med Kaptein Tor kan du 0-stiller hodet ditt på 3 timer. Og det virker hver gang. Moro er det også! Her får en bestselger med 5 stjerner, som ligger i Norgestoppen og har fått stempelet; VARDE EXPERIENCE QUALITY. Dette er kjendisturen fra TV-serien " People Of The North" med Arne Hjeltnes & Co. Nå solgt til land, Asia og 421 USA TV kanaler Worldwide. Denne kickoff'en er laget spesielt for dere i kreative skaperyrker med mye skjermtid, tidspress, krav til måloppnåelse eller klient portefølje. Turer hele året. Vi trekker opp fiskegarn og dorger etter Lyr. Må oppleves. Historiefortelling. Tett på fjord og natur! Det er alltid spennende å se hva vi har fanget i et fiskegarn. Er du klar for muntre sprell?

GO VIKING SOGNEFJORD - SESONGEN FRA OKTOBER TIL APRIL

Du blir også med oss i Fjærlandsfjorden. Her opplever du unike bekkefall, isbreer i horisonten og veiløse husmannsplasser på passende steder langs hele fjorden. Finn ro og undring mens vi fisker langs bratte, høye fjell. Oktober-desember er best for å dorge lyr

Kaptein Tors progressive, sømløse fjord program høster anerkjennende nikk og smil gang på gang

LÆR NYE FERDIGHETER - REN LUFT - FORFRISKENDE MONENTER I FJÆRLANDSFJORD

En tåkete morgen, litt regn og du gløder som en ekte viking! Sitt på baugen av båten og dingler med beina og kjenn den friske fjordluften flagre i håret. La tastaturfingrene oppleve kråkeboller, kalde fiskegarn og våt fisk

KALDE HENDER - VARMT HJERTE - JEG ER SOGNEFJORD

“Neglesprett” er en morsom opplevelse og typisk norsk (en stikkende følelse i fingrene) når du har vært ute og dratt opp fiskegarn fra kaldt vann og varmen kommer tilbake til hendene kommer først når du har vært ute på eventyr…

NYSGJERRHET - DEN NYE SUPERKRAFTEN - UTFORSK SOGNEFJORDEN!

Legg til et norsk flagg og du er på fjordekspedisjon! Om vinteren er det øde og karrig her. I februar og mars faller snøen i snøskred ned bratte fjell og rett inn i vårsteinene. Ørner, hjort og sjøpattedyr streifer også rundt. Visste du at hvalbaj er viktig for gjødsling av økosystemer og dermed planktonproduksjon?

Vi har også haier i Sognefjorden, Pigghå! Den svømmer opp fra dypet på jakt etter sild og har skinntenner som føles som sandpapir når du stryker den. Veldig stilig opplevelse.

NÅR REISEN NLIR DESTINASJONEN..

Vi stopper underveis. Tor har vokst opp her i bygda, deler lidenskapelig kunnskap og slik at man forstår sammenhengen på en morsom måte. Noen fjordturister beskriver denne turen som en vakker fjordgalopp. Vil prøve?

Med Kaptein Tor får du parallelle assosiasjoner, følelser og vitalitet som drivkraft! Med en slik strategi løfter vi kreativiteten og foredler dynamikken i konsernet og dermed også konverteringsrater i din bedrift. Du vil oppleve kunder som legger merke til en helt ny drivkraft og vitalitet i teamet.

BALESTRAND FORD ANGLING - ET SYMBOL PÅ LOKAL FJORDKULTUR

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 4t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
  • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
  • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
  • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
  • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
  • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
  • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

Ingenting spesifisert

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.