GLIMRENDE: SOGNEFJORD ATTRAKSJON - FANTASTISK FIRMA KULTUR

Firma tur og teambygging i Balestrand, midt i den legendariske Sognefjorden på Vestlandet. Bli med vår entusiastiske, lokale instruktør og kaptein Tor i hans unike båt på maleriske EsefjordenVår prisbelønnede 1,5 timers sømløse fjord attraksjon med Kaptein Tor, gir “DITT FANTASTISK TEAM” en helt unik underholdende fisketur, med kulturhistorisk påfyll og muntre historier. Den har en kraftfull personlig signatur innen norsk teambygging. Velkommen til oss i Balestrand - Din neste personlige reise!

Ditt team fortjener den beste! La derfor “DITT FANTASTISK TEAM” møte Kaptein Tor. La Tor røske opp i kropp, sinn og sjel med sitt unike, kreative båt program som treffer blink hver gang. “Rett fra kontorlandskap til fjordlandskap”- Stilig arbeidstittel, ikke sant? Spesielt rettet mot dere innenfor IT, salg og kreative yrker, hvor tidspress, krav til resultat og funksjonalitet trenger et velfortjent pusterom! Genuin fisketur opplevelse i verdensklasse! Tor har helt unike egenskaper som maritim STCW instruktør, skaper god stemning og har et program som inspirerer. Er dere klare for muntre sprell?

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 1t 30min . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • Inngår som del av større aktivitetsprogram i regi av Balestrand Adventure med bl.a RIB, Ciderhuset, Fjellturer, Sykler etc
  • Vi har referanser med bl.a Schibsted konsernet, men kan også konverteres til mindre foretak

Inkludert

  • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formidling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie og røtter er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand. Du som en gjest og deltaker får en klar og autentisk forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører denne muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse som gir parallelle assosiasjoner
  • Vi holder fiskeutstyr og har også fiskedresser og støvler som holder ditt Fantastiske Team i aktivitet, tørre og varme. Ta gjerne med egne vanter og luer og ull innerst i kaldere årstid. Vi anbefaler alltid heldekkende klær på sjøen.
  • DETTE PRODUKTET ER VARDE SERTIFISERT - OPPLEVELSE AV HØY KVALITET!

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.