FRA IDE' TIL SUKSESS

Suksess betyr fremgang, det å gjøre lykke - Det fortjener du?Bli med vår maritime instruktør på Sognefjorden! Oppskriften bak båtopplevelsen med sitt fiffige navn: HAPPY WIFE - HAPPY LIFE. Og det virker! Eksotisk og samtidig håndgripelig. Det handler om å effektivisere. Å frigjøre tid. Tid til det som er gøy. Det som betyr noe. Få tid til tid. Båten gjør turen til en lek. Den mest geniale opplevelsen jeg noensinne har sett, og jeg har prøvd mye - forteller en gjest. Er ikke dette spennende?

Bli loset eksklusivt av Kaptein Tor ut i ekte fjordlandskap. Når gjester kommer til meg for en båttur vil de forvandles. De søker bli en bedre versjon av seg selv. En helt annen. En ny person. Dette gjøres best sammen med ildsjeler. Med vår fjordopplevelse gir vi deg nettopp denne muligheten. Elegant og interessant.

Denne kursopplevelsen er for deg som er Gründer, Eier, FIT, Influenser eller Millenium. Kanskje står du i spagaten mellom to avgjørende valg og søker mental avspenning?

Du forstår verdien av selvinnsikt. Konstant utvikler du deg selv som en proaktiv resurs. Du vet å by på deg selv. Det er helt naturlig, men du søker også å bli kalibrert. Har jeg rett?

Med oss får du pusterom og ny inspirasjon! Du erfarer et solid, interaktivt opplevelses program som virker gang på gang. Dette høres fornuftig ut, så hvorfor velge meg? La oss redefinere Luxus!

Her er rom for sparring og idemyldring. Lunch etter meny og med faglig påfyll på historiske Kviknes Hotell i sesong. Startpris inkluderer 2 personer. Turopplevelsen kommer med utmerkelsen: Varde Experience Quality

På tide å bli dus med deg selv, har jeg rett? - Velkommen til oss i Balestrand og bli skikkelig (F)JORDET!

- Hvordan tar vi dette videre ?

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 5t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
 • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
 • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
 • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
 • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
 • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
 • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein
 • Vi kan anbefale overnatting på Historiske Kviknes Hotell telefonnummer: 57 69 42 00 eller Balestrand Fjord Apartments (4 eller 8 pax leilighet) telefonnummer: 47 28 97 48
 • TIPS: Velg overnatting (ekstra og gjøres selv) i Balestrand, kvelden før avgang påfølgende morgen kl:09:00/. Vi tar lunch på Kviknes etter turen 13:00 tiden og utover og avreise fom 15:00 tiden.
 • TIPS: Reis sammen med andre forretningspartnere eller ta med deg aktivitets leverandører innen turisme. Kom dere ut og bort sammen og se hvordan vi gjør tingene i Balestrand
 • Besøk også Ciderhuset og Norsk Reiselivs museum og ta en tur til dagsturhytta på Balastølen
 • LEIE ELSYKKEL: Utforsk Balestrand og gjør noe gøyalt med venner og ta artige Instagram bilder og sånn. Her er mange fine og artige motiver

Inkludert

 • Lunch etter valgfri dagens lunch meny på Kviknes, dessert og kaffe. Eventuell drikke til maten for egen regning
 • Faglig og muntlig påfyll og sparring og idemyldring under lunch. Her må du aktivt delta og by litt på deg selv og benytte muligheten for selvutvikling i møte med deg selv og Kaptein Tor

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.