FISKETUR I FJÆRLAND

Overrask din familie eller venner med en ekte fjordopplevelse som inkluderer fisking med agn og vi trekker opp fiskegarn i flott fjordlandskap.Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Kaptein Tor henter dere på brygga med båten sin ved Fjærland fjordstue eller Fjærland marina. Husk oppgi størrelse på fiskedresser og skonummer, slik at vi har alt klart for dere når jeg kommer ti kai. Vi anbefaler ull innerst. Turer hele året. Overrask din familie eller venner. Bygg samhold og trekk opp fiskegarn.

Fra båt vil du se unike Husmannsplasser som Lidal og Teigen. Tid for undring og ettertanke mens vi farter utover #fjærlandsfjorden. Tor forteller historier og dere trekker opp fiskegarn satt ut av oss kvelden før. Fisk og krabber tar dere med hjem og lager på hytta selv eller tilberedes etter avtale med fjordstuen og kokken om dere bor der.

Vi fisker etter Hvitting, Hyse, Makrell og Lyr. På garn kan vi få Torsk, Kveite, Hyse, Koke krabber og Berggylt.

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • Mulige avganger 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00. Varighet 3 t NB: Oppmøte tid 15 minutter før avgang på Fjærland Fjordstove Hotell Jeg anbefaler at du bruker varme heldekkende klær i alle årstider, men spesielt i vintersesongen. VIKTIG: FORTELL OSS STØRRELSER på Drakter og Støvler som vi skal ta med for deg. Har du mindre barn, ta med støvlene og parkdressen om de har dette med. Ingen erfaring er nødvendig. Fjærlandsfjorden i et nøtteskall. Fiskeutstyr, forhåndsutsatt fiskegarn er inkludert. Våre turer passer for dere som reiser solo, som par, venne gjeng, familie med barn eller firmatur og kurs Kaptein Tor er høy, har marineblå uniform, er lett å få øye på og vil vente på deg i resepsjonen på Fjordstuen og båten legger til på flytekaien nedenfor hotellet. - Vi tilbyr kortbetaling på stedet

Inkludert

Ingenting spesifisert

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.