FJÆRLAND FJORD ANGLING & FAMILY EXPEDITION

Ta din familie eller venner med på en ekte fjordopplevelse som inkluderer fisking og vi trekker opp fiskegarn i flott fjordlandskap.Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året. Mars april er bra med snøras ned til vannkanten. Kaptein Tor henter dere på brygga med båten sin ved Fjærland Fjordstove Hotell eller Fjærland marina. Husk oppgi størrelse på fiskedresser (s-xl) og støvle nr, slik at vi har alt klart for dere når jeg kommer til kai. Vi anbefaler ull innerst, gods skall jakker og bukse og gode sko. Perfekt utendørs og enkel overraskelse for din familie, venner eller som enkeltgruppe i kurs og konferanse med base i Fjærland.

Fra båt vil du se unike husmannsplasser som Lidal og Teigen. Tid for undring og ettertanke mens vi farter utover #fjærlandsfjorden. Tor forteller historier og dere trekker opp fiskegarn satt ut av oss kvelden før. Fisk og krabber tar dere med hjem og lager til på hytta selv, eller tilberedes etter avtale med fjordstuen og kokken om dere bor der. Vi anbefaler varm fiskesuppe.

Vi fisker etter Hvitting, Hyse, Makrell og Lyr. På garn kan vi få Torsk, Kveite, Hyse, Koke krabber og Berggylt.

“Gardingane” er en benevnelse for folk som bur på de einbølte gårdene ut etter den 27 kilometer lange Fjærlandsfjorden.

Helt fra de første utenlandske turistene tok til å strømme til de vestlandske fjordene midt på 1800-talet, har Fjærland med sine svimlende fjell og mektige brearmer vert et viktig reisemål.

Ingen andre steder på Vestlandet strekte brearmene seg så langt ned til fjorden som Supphelle breen og Bøya breen i Fjærland. - Bygda vart forresten i gammalnorsk tid kalla «Fjordland».

Fra uke 8 - 16 er fjorden i overgang vinter til vår og snøras kommer helt ned til vannkanten. Vi holder oss i området Mundal til Teigen.

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • PARKERING Fri parkering (og toalett) ved Fjærland marina eller Fjærland Fjordstue Hotell om du overnatter der
  • Vi tar forbehold om islagt fjord på senvinter/vår, da kan vi jo ikke fiske med båt. Men litt is-krape går greit. Ellers holder vi jo på selv om det er både regn og snøbyger. Sånn er det når man pendler i fjorden
  • TRENGER DU OVERNATTING? - Ta kontakt med eller google Fjærland Fjordstove Hotell for bestilling av overnatting på nr 48237844 (tillegg)
  • FERDIG HOTELLPAKKE, LEIEBIL OG FISKETUR, INKL FLY FRA OSLO ? - TA KONTAKT MED TORIL eller ROLF I WONDERLUST.NO ELLER PÅ MOBIL 92408940 - SÅ FIKSER DE DETTE. Begge har deltatt aktivt i produktutviklingen og kjenner godt til lokale forhold og behov.
  • SAUNA: For reservasjon av flytende sauna DAMPEN, google Fjærland Guiding ( tillegg)

Inkludert

  • ABU Garcia fiskedresser og gummihansker. HUSK oppgi størrelse (S- XL) og støvle nr. Disse dressene tar du utenpå egne skalljakker og bukser, og da føler man seg både barsk og proff.
  • Kaptein Tor, veiledning og instruksjoner og hans unike norsk bygde Øyen 620F båt. Båten heter "Balestrand Fjord Angling", fiskegarn satt ut kvelde før. Vi kan jo også nevne at Tor har undervist over 30.000 elever og gjester gjennom årene som instruktør. Da blir det rundt regnet 6500 fiskegarn halinger i all slags vær, og da har man jo vert sett litt av hvert opp igjennom årene. Tor forteller at han lærer nye ting hver gang, for det er alltid spennende å trekke opp fiskegarn fra dypet. "Verdens beste kontorlandskap" - sier han

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.