LEGACY: FJÆRLAND FJORD ANGLING & FAMILY EXPEDITION

Ta din familie eller venner med på en ekte fjordopplevelse som inkluderer fisking og vi trekker opp fiskegarn i flott fjordlandskap.Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året. Mars april er bra med snøras ned til vannkanten. Kaptein Tor henter dere på brygga med båten sin ved Fjærland Fjordstove Hotell eller Fjærland marina. Husk oppgi størrelse på fiskedresser (s-xl) og støvle nr, slik at vi har alt klart for dere når jeg kommer til kai. Vi anbefaler ull innerst, gods skall jakker og bukse og gode sko. Perfekt utendørs og enkel overraskelse for din familie, venner eller som enkeltgruppe i kurs og konferanse med base i Fjærland.

KUNSTEN Å UTFORKE NOE SAMMEN

Kaptein Tors fjordeventyrløsning fungerer gang på gang. Du ser etter en aktivitet som fungerer, et trygt valg - Har jeg rett?

Fisketur i vakker, legendarisk #fjærlandsfjord omgitt av høye pittoreske fjell. Da jeg var en liten gutt, pleide mamma å sende meg ut på fjorden for å fange fisken: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunsj. Noen kaller dem “Fjordkylling” - Artig navn, ikke sant?

FORTELLINGEN TOPPER DENNE UNIKE FJORDREISEN

Fra båten ser du unike husmannsplasser som Lidal og Teigen. Tid for undring og ettertanke når vi reiser utover #fjærlandsfjorden. Tor forteller historier og du trekker opp fiskegarn i Lidal Teigen-området, satt ut av oss kvelden før. Fisk og krabber tar du med deg hjem og lager på hytta selv, eller tilberedes etter avtale med Fjærland Fjordstove Hotel og kokken dersom du bor der.

SE EN FLOTT DEMO VIDEO HER

SKAP OG VIDEREFØR DINE BARNDOMSMINNER

Fang litt fisk med Captain Tor og lag din egen middag når du kommer hjem til lugaren eller Air B&B, en smørstekt hviting servert på et stykke frø og med en hjemmelaget salat og en flaske lokalprodusert fruktdrikk: Sprudllande Margaret» fra Balholm. Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Hvis du tenner noen lys og setter på litt bossa nova-musikk i bakgrunnen, har dere en skikkelig matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt ingredienser i matbutikken ved siden av småbåthavna i Fjærland.

Hva med en pose fiskesuppe og tilsett biter av fisken din, er ikke dette lett?

NYSGJERRIGHET - DEN NYE SUPERKRAFTEN

Fjærland fjordfiske & familieekspedisjon som vi har valgt å kalle den, har en fin blanding og fokus på aktivitet. Vi har lagt til et fiskegarn. Et fiskegarn vil stimulere til praktiske ferdigheter. Vi (du eller barna) trekker opp fiskegarn, satt ut av oss kvelden før. I fiskegarnet kan vi fange torsk, kveite og sei, sjøgylte, sjøstjerner, kråkeboller og rødkrabbe. Det er ALLTID spennende å se hva du har. Men det kan også være tomt, slik er livet i fjordene

DET ENKLE OG AUTENTISKE ER DEN NYE LIKSUS

Litt historisk kontekst: «Gardingane» er et lokalt navn på folk som bor på de ulendte gårdene langs den 26 kilometer lange Fjærlandsfjorden.

Helt siden de første utenlandske turistene begynte å strømme til vestlandsfjordene på midten av 1800-tallet, har Fjærland med sine svimlende fjell og mektige brearmer vært et viktig reisemål.

Ingen andre steder på Vestlandet strakk brearmene seg så langt ned til fjorden som Supphellebreen og Bøyabreen i Fjærland. Bygda ble for øvrig kalt «Fjordland» i gammelnorsk tid.

KALDE HENDER - VARMET HJERTE - STOLT EVENTYRER

Litt praktisk informasjon til deg: Du velger årstid og værtype selv. Vi har fiskedresser til deg og dine, som holder deg varm og trygg. Har du mindre barn anbefaler jeg å ta med egne parkdresser og klær som de er kjent med. Se deg selv på tur med oss, fortell gjerne dine venner om muligheten vår her i Fjærland og bestill direkte eller kontakt din turoperatør

OG FERIE BONUSEN? - EN HELT NY OG FARGERIK TWIST

Denne enkle, hyggelige familieekspedisjonen er en utmerket måte å gi ungdommene og dere selv som voksne et felles reisemål og ansvar, samtidig som de gjør noe spennende, morsomt og kreativt sammen!

Forresten: Rent og pent også..

TING Å GJØRE I FJÆRLAND

Ønsker du lunsj på meny på Fjærland Fjordstove Hotel (ekstra), se lenke HER

PADLING OG BADESTU- OG FJÆRLANDSGUIDING ? - GÅ TIL NETTSIDEN HER

Bor du i Fjærland, men ønsker variasjon og en dagstur til inspirerende Balestrand, så kan du kjøre fra Fjærland og avslutte en bestillingsforespørsel fra våre spennende programmer som starter med Balestrand 12:00 eller 15:00

Vennligst se reiseruten på Googlemap HER

Bilder

Praktisk informasjon

  • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
  • PARKERING Fri parkering (og toalett) ved Fjærland marina eller Fjærland Fjordstue Hotell om du overnatter der
  • Vi tar forbehold om islagt fjord på senvinter/vår, da kan vi jo ikke fiske med båt. Men litt is-krape går greit. Ellers holder vi jo på selv om det er både regn og snøbyger. Sånn er det når man pendler i fjorden
  • TRENGER DU OVERNATTING? - Ta kontakt med eller google Fjærland Fjordstove Hotell for bestilling av overnatting på nr 48237844 (tillegg)
  • FERDIG HOTELLPAKKE, LEIEBIL OG FISKETUR, INKL FLY FRA OSLO ? - TA KONTAKT MED TORIL eller ROLF I WONDERLUST.NO ELLER PÅ MOBIL 92408940 - SÅ FIKSER DE DETTE. Begge har deltatt aktivt i produktutviklingen og kjenner godt til lokale forhold og behov.
  • SAUNA: For reservasjon av flytende sauna DAMPEN, google Fjærland Guiding ( tillegg)

Inkludert

  • ABU Garcia fiskedresser og gummihansker. HUSK oppgi størrelse (S- XL) og støvle nr. Disse dressene tar du utenpå egne skalljakker og bukser, og da føler man seg både barsk og proff.
  • Kaptein Tor, veiledning og instruksjoner og hans unike norsk bygde Øyen 620F båt. Båten heter "Balestrand Fjord Angling", fiskegarn satt ut kvelde før. Vi kan jo også nevne at Tor har undervist over 30.000 elever og gjester gjennom årene som instruktør. Da blir det rundt regnet 6500 fiskegarn halinger i all slags vær, og da har man jo vert sett litt av hvert opp igjennom årene. Tor forteller at han lærer nye ting hver gang, for det er alltid spennende å trekke opp fiskegarn fra dypet. "Verdens beste kontorlandskap" - sier han

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.