EKSKLUSIVT: SOGNEFJORD & FINNABOTN - FJORD VOYAGE

Forretning og fornøyelse i Balestrand midt i den legendariske Sognefjorden på Vestlandet. Bli med vår entusiastiske, lokale instruktør og kaptein Tor i hans unike båt til FinnabotnLa vår prisbelønte 3-timers ekte og sømløse opplevelse være starten på en unik dag i Skandinavia. Ta ditt "AMAZING 2 pax TEAM" inn i en helt ny kontekst. Dette er en slitesterk, 9 timers fjordattraksjon med lunch imellom! Vi besøker også den skjulte perlen Finnabotn og den unike Kvamsøy kirke. Denne fjordreisen tar deg nær t den legendariske Sognefjorden, dens unike natur og deg selv. Opplevelsen har en helt unik kombinasjon. Den kommer med en sterk og kraftig signatur i norsk teambygging. Velkommen til oss i Balestrand - Din neste personlige fjordreise, lyst å realisere deg selv?

Du og partneren din fortjener det beste! La derfor “DITT FANTASTISKE 2 pax TEAM” møte Captain Tor. La Tor riste opp i kropp, ånd og sjel med sitt unike, kreative båt program som treffer blink hver gang. “Fjord Voyage” - Stilig arbeidstittel, ikke sant? Enkelhet skaper følelser - Gjør livet ditt mer komplett! Denne kursopplevelsen er pesielt rettet mot deg som står økonomisk fri eller er gründer. Ekte løsninger med en sømløs opplevelse i verdensklasse!

Tor har helt unike kvaliteter som maritim STCW-instruktør, skaper god stemning. Dette genuine fjordprogrammet som både inspirerer og kalibrerer tankegangen til folk flest. Er du klar for muntre sprell? Denne fjordopplevelsen har en interessant begynnelse, våren 2017: Da båten vår “Balestrand Fjord Angling” kom rykende frisk ut av støpe formen, fikk vi også vår aller første bestilling på dette spesifikke programmet! Denne båten har en innebygd storhet: Som en fjordhest i bratte vestlandsfjorder - Den kan helbrede en rastløs sjel om du vinner dens hjerte!

Retro video HER

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 9t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • MULIGE AVGANGSTIDER: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00 - Søndag stengt. Private turer hele året ved å bruke bestillingsskjema. Vi sjekker booking på morningen kl 08 og på kvelden 22. På dagtid er vi på eventyr, bruk SMS
 • TOTALPRIS: Velg antall personer på bestillingsskjemaet for å se totalprisen du må betale ved ankomst. Kortbetaling på turdag før avgang. Våre turer kan føres som kurs.
 • VARME KLÆR: det er ALLTID kaldere på fjorden enn på land, også om sommeren. Vi anbefaler ALLTID gode skalljakker/bukser, gode tursko og skikkelig varme klær og undertøy av ull alle årstider, spesielt i den kalde årstiden!
 • GUIDING OG SPRÅK: Engelsk og norsk
 • GRATIS PARKERING utenfor Balestrand Adventure huset og rundt om
 • Redningsvester, dresser og støvler inkludert i prisen og kan lånes i kaldt og ved regn
 • Kun private turer. Turer på forespørsel hele året - Lokal kaptein

Inkludert

 • Kaptein Tor har fjordopplevelser og kommunikasjon i genene. Han er fra Balestrand. Familien og røttene hans er fra Balestrand. Hans personlige historier er fra oppveksten i Balestrand. Du som gjest og deltaker får en klar og autentisk forståelse av dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører denne muntre pionerånden og livet i Balevika der han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjordopplevelse som gir parallelle assosiasjoner
 • Lunch etter valgvri meny fra kl 13:00 på Kviknes Hotell i sesong
 • Vi har fiskeutstyr og har også fiskedresser og støvler som holder Fantastisk Team aktive, tørre og varme. Ta gjerne med egne votter og luer og ull i den kaldere årstiden. Vi anbefaler alltid solide klær til sjøs.

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.