HAPPY WIFE - HAPPY LIFE

Sognefjorden, litt fisking og fjord opplevelser for alle på Vestlandet og i Balestrand? - Prøv oss da vel, sitte på baugen og dingle beina innover fineste Fjærlandsfjorden - Dette har du lyst til!Hun vil ha det gøy og føle seg trygg, og han vil ha en avslappende fisketur og begge ønsker en båtopplevelse sammen. Prøv Kaptein Tors muntre og givende løsning på dette klassiske tema. Her er en artig tur med fin balanse av sightseeing, historiefortelling, fisking og barndomsminner. Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året.

Vi har sammen med våre gjester laget en pakke som består av: Fjordfiske, Naturskjønn rute og Unik fjordreise på Fjærlandsfjorden. Denne genuine 3 i 1 løsningen har mottatt utmerkelsen: VARDE - Opplevelse av høy kvalitet!

1) Fjordfiske etter Hvitting i vakre, legendariske #esefjorden omgitt av høye maleriske fjell: Da jeg var liten gutt, pleide mor å sende meg ut på fjorden for å fange fisken som heter: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunch. Noen kaller dem “Havets kylling”

Fang fisk og lag din egen middag når dere kommer hjem. Smørstekt Hvitting servert på et stykke frø-loff og med hjemmelaget salat og en flaske fruktdrikken: “Sprudllande Margaret” fra Balholm. Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Tenner du noen stearinlys og setter på litt bossanova musikk i bakgrunnen har du en ekte matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt råvarer i matbutikken ved siden av Balestrand Adventure huset.

2) Naturskjønn rute til husmannsplasser i vakre #fjærlandsfjorden: Vi setter opp farten og krysser innover mot Fjærlandsfjorden som i lyser årstid er grønnfarget av smeltevann fra isbrebygda #fjærland. Her dorger langsomt innover svabergene på jakt etter ørret, makrell og lyr. Fjorden er på sitt beste i mai og august. Her finner vi også mangfoldig dyre og fugleliv og sjøpattedyr.

3) Unike fjordreise på Fjærlandsforden: Energien i #fjærlandsfjorden er spesiell, mer original og derfor mer kraftfull. Det er noe her inne mellom de høye fjellene som nærer både hjertet og ånden. Det gjør oss til sterke menn og kvinner. Rent vann, frisk luft, husmannsplasser. Her kan du finn fred, inspirasjon og plass til undring. I allkunna omtales denne vakre fjorden som “Fjordland”

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • Mulige avganger: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00
 • Oppmøte 15 minutter før avgang ved Balestrand Adventure / Turistinformasjonen i Balestrand
 • Fri parkering foran Balestrand Adventure / Turistinformasjonen
 • Mulige avganger 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00.
 • NB: Oppmøte tid 15 minutter før avgang på Balestrand Adventure Huset/ Turistinformasjonen !
 • Bestillingskjema: Velg antall personer 1-6 som reiser sammen, og skjemaet viser enkelt riktig totalpris du skal skal kort betale ankomst og for en privat båttur med det turprogrammet du har valgt i rullegardinmenyen.
 • Ingen erfaring er nødvendig. 3 fjorder i et nøtteskall. Ta med egen snacks og drikke!
 • Våre turer passer for dere som reiser solo, som par, vennegjeng, familie med barn eller firmatur og kurs
 • Kaptein Tor er høy og har marineblå uniform, er lett å få øye på og vil se etter deg.
 • Veibeskrivelse til Balestrand med offentlig transport, se MOOVIT APP => HER
 • Lad el bilen mens du er på fisketur, på fremsiden av Kviknes Hotell og ta lunch der etterpå
 • Kjøp med egen snacks og drikke i butikken ved siden av. Vi anbefaler alltid en pakke lefser på tur

Inkludert

 • Drakter og støvler er tilgjengelig for deg. Hvis mindre barn, ta med støvlene og parkdressen hvis de har det.
 • Fiskeutstyr, sitteputer etc

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.