HAPPY WIFE - HAPPY LIFE

Fisketur + dorging på Sognefjorden, en fjord opplevelse i verdensklasse her i Balestrand. Prøv oss, sitte på baugen og dingle beina innover fineste Fjærlandsfjorden - Dette har du lyst til!Hun vil ha det gøy og føle seg trygg, og han vil ha en avslappende fisketur og begge ønsker sammen gjøre en båtopplevelse innover i fjordlandskapet. Prøv Kaptein Tors muntre og givende løsning på dette klassiske tema. Denne tur løsningen har nemlig fin balanse av fisking, sightseeing, historiefortelling, og barndomsminner. Prisen inkluderer 4 personer i privat båt. Turer hele året. Perfekt valg for deg som jobber i kreative yrker med tidspress, trenger nullstille hodet og på jakt etter muntre sprell.

En fisketur skal føles trygt, enkelt og engasjerende for alle. Vi har sammen med våre gjester laget en fjord opplevelse pakkeløsning som består av: Fjordfiske, Naturskjønn rute og Unik fjordreise på Fjærlandsfjorden. Denne genuine 3 timers, 3 i 1 løsningen har mottatt utmerkelsen: VARDE - Experience Quality

1) Fjordfiske etter Hvitting i vakre, legendariske #esefjorden omgitt av høye maleriske fjell: Da jeg var liten gutt, pleide mor å sende meg ut på fjorden for å fange fisken som heter: Hvitting. De er morsomme å fiske, biter lett på kroken og smaker godt til lunch. Noen kaller dem “Havets kylling”

Fang fisk og lag din egen middag når dere kommer hjem. Smørstekt Hvitting servert på frø-loff, salat til og en flaske fruktdrikken: “Sprudlende Margaret” fra Balholm. Den smaker rabarbra og vekker nostalgiske sommerminner. Tenner du noen stearinlys og setter på litt bossanova musikk i bakgrunnen har du en ekte matopplevelse dere gjør sammen. Kjøp enkelt råvarer i matbutikken ved siden av Balestrand Adventure huset.

2) Naturskjønn rute til husmannsplasser og vi dorger i vakre #fjærlandsfjorden: Vi setter opp farten og krysser innover mot Fjærlandsfjorden som i lysere årstid er grønnfarget av smeltevann fra isbrebygda #fjærland. Her dorger langsomt innover svabergene på jakt etter ørret, makrell og lyr. Senk skuldrene. Fjorden er på sitt beste i mai og august. Her finner vi også mangfoldig dyre- og fugleliv samt sjøpattedyr.

3) Unik fjordreise på Fjærlandsfjorden: Energien i #fjærlandsfjorden er spesiell, mer original og derfor kraftfull! Det er noe her inne mellom de høye fjellene som nærer både hjertet og ånden. Den gjør oss til sterke menn og kvinner. Rent vann, frisk luft og husmannsplasser. Her kan du finne fred, inspirasjon og rom for undring. I allkunna omtales denne vakre fjorden som “Fjordland”

Bilder

Praktisk informasjon

 • Varigheten på denne turen er 3t . Turen tillater kun grupper på 1-6 personer
 • Mulige avganger: 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00
 • Oppmøte 15 minutter før avgang ved Balestrand Adventure / Turistinformasjonen i Balestrand
 • Fri parkering foran Balestrand Adventure / Turistinformasjonen
 • Mulige avganger 09:00 - 12:00 - 15:00 - 18:00.
 • NB: Oppmøte tid 15 minutter før avgang på Balestrand Adventure Huset/ Turistinformasjonen !
 • Kaptein Tor er høy og har marineblå uniform, er lett å få øye på og vil se etter deg ved ankomst
 • Kjøp med egen snacks og drikke i butikken ved siden av. Vi anbefaler alltid en pakke lefser på tur

Inkludert

 • Kaptein Tor har fjord opplevelser og formiddling i genene. Han er fra Balestrand. Hans familie er fra Balestrand. Hans personlige fortellinger er fra oppveksten i Balestrand, og du som en gjest får en klar forståelse om dette, med alt du opplever i båten. Balestrand Fjord Angling er båten som viderefører dene muntre pioner ånden og livet i Balevika hvor han vokste opp - Velkommen til en ekte, lokal fjord opplevelse!
 • Drakter og støvler er tilgjengelig for deg. Hvis mindre barn, ta med støvlene og parkdressen hvis de har det.
 • Fiskeutstyr, sitteputer etc

Booking

Ved å trykke på "Send en forespørsel" forplikter du deg ikke. Forsepørselen er først bekreftet når du mottar bekreftelse på din e-post. Betaling vil bli gjennomført ved oppmøte på turdagen. Avbestilling kan sende til vår e-post inntil 2 virkedager før turdato. Les mer.